Waterbehandeling

Naast de kwaliteit van het voer is de kwaliteit van het water waarin uw vissen of andere dieren leven net zo belangrijk voor een goede gezondheid. Als u op zoek bent naar producten waarmee u de kwaliteit van uw vijverwater kunt testen, bent u bij Dierect.nl aan het juiste adres. Hoe de leefomgeving van uw vissen ook ingericht is, het water vormt altijd de basis en daarom is het uiterst belangrijk dat u de kwaliteit van het water goed in de gaten houdt. Vergelijk het met uw eigen huis: als u schimmel op de muren heeft en daar niks aan doet, gaat uw gezondheid ook achteruit. Kies dus voor een waterbehandeling van uw vijver!

Vijverwater behandelen en testen

We hebben verschillende soorten producten voor een waterbehandeling. Vissen kunnen niet leven in water waar de juiste bacteriën ontbreken. Dergelijke bacteriën moeten niet compleet uit het water gefilterd worden. De juiste hoeveelheid goede bacteriën valt te regelen met bijvoorbeeld Kinshi Bacto Care. Een te hoog aantal algen, schimmels of parasieten is ook niet goed voor de waterkwaliteit. Om dit op peil te houden, kunt u bijvoorbeeld algenpoeder of vijverzout inzetten. Daarnaast bestaan er producten die het zuurstofgehalte van het vijverwater verhogen. Hierdoor kunnen onder andere micro-organismen en planten het water beter zuiveren.

Nadat u met de benodigde producten de kwaliteit van het water heeft verhoogd, kunt u met teststrips op simpele wijze periodiek uw vijverwater testen. Blijf dit regelmatig doen, omdat de waterkwaliteit van uw vijver onderhevig is aan schommelingen. Om steeds de optimale leefomstandigheden voor uw vissen te kunnen garanderen, adviseren wij wekelijks de kwaliteit van het water te controleren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 49

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Dierect.nl

Dierect.nl is uw webshop voor o.a. vijver- en aquariuminrichting, techniek, verlichting en voer. Wij heten niet voor niets ‘Dierect.nl’: wij houden van dieren, maar ook van direct. Wat bedoelen wij hiermee? Dat we er voor zorgen dat u uw producten direct thuis gestuurd krijgt. Wilt u uw bestelling toch liever zelf ophalen? Dat is ook geen enkel probleem. Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 06-45972139. Bij ons profiteert u ook van de volgende voordelen:

  • Vanaf 50 euro betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten;
  • We zijn betrouwbaar: Dierect.nl is namelijk WebwinkelKeur lid;
  • De mogelijkheid om uw bestelling op te halen.

Bestel uw waterbehandelingsproducten hier!

Wilt u gegarandeerd zijn van schoon vijverwater? Bestel dan makkelijk en snel de producten voor uw vijverwaterbehandeling in onze webshop. Bij een bestelling vanaf €50,- betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.