Pomp

Een vijverpomp is noodzakelijk voor waterbeweging in de vijver. Dit is nodig om het water te kunnen filteren en om eventueel een waterval, fontein, beekloop of iets dergelijkste kunnen creëren. Hieronder ziet u ons assortiment aan vijverpompen. De vijverpompen werken door middel van een schoepenrad of een draaiende waaien. Door het draaien ontstaan een centrifugale kracht die het water in uw vijver verplaatst. De verschillende uitvoeringen van de waaier bepalen de capaciteit en het stroomverbruik. Daarnaast zijn er pompen die vuil water kunnen exporteren, maar echter ook pompen die enkel schoon water kunnen transporten. Bekijk hieronder per pomp wat de mogelijkheden zijn.

Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1262010 EHEIM UNIVERSELE POMP 3400 L/H 10 M KABEL
    Aanbiedingsprijs € 212,80 Normale prijs € 235,20
  2. 1260010 EHEIM UNIVERSELE POMP 2400 L/H 10 M KABEL
    Aanbiedingsprijs € 193,05 Normale prijs € 215,00
  3. 1250019 EHEIM UNIVERSELE POMP 1200 L/H 10 M KABEL
    Aanbiedingsprijs € 123,75 Normale prijs € 133,25
Tonen als Foto-tabel Lijst

34 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vijver luchtpomp

Bij Dierect.nl bent u aan het juiste adres voor uw vijverpomp of vijver luchtpomp. Wat dacht u van de Kinshi High Tech Vijverpomp? Deze vijverpomp heeft een groot vermogen en een laag energie verbruik. Doordat deze vijverpomp een keramische ad heeft is deze pomp erg duurzaam in gebruik. De rotor is geschikt voor het filteren van grove vuiltjes tot wel 8 mm. Hij is gemakkelijk te installeren en heeft weinig onderhoud nodig. Het voorfilter is gemakkelijk te demonteren en schoon te maken. Bent u op zoek naar een efficiënte vijverpomp? De Osaga OHE 19000 ECO Vijverpomp is een bijzonder efficiënte, zuinige vijverpomp. Deze vijverpomp kan droog geplaatst worden en is erg gemakkelijk schoon te maken. Hij is geconstrueerd voor het pompen van grote hoeveelheden water bij kleine hoogte verschillen met weinig stroomverbruik. U kunt bij Dierect.nl ook terecht voor een Eheim vijverpomp. Wat dacht u van de 1250019 Eheim Universele Pomp? Dit is een universele Eheim vijverpomp die zeer krachtig en voor vele doeleinden geschikt is. Het heeft een ingebouwde voorfilter die het waterrad tegen vuildeeltjes beschermt. Dit zorgt voor een lange levensduur.

Vijverpomp kopen? Dat doet u bij Dierect.nl!

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve vijverpomp of vijver luchtpomp bent u bij Dierect.nl aan het juiste adres. Wij stellen ons assortiment altijd met de grootste zorg samen. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen over bijvoorbeeld de Eheim vijverpomp, dan kunt u ons altijd een e-mailbericht sturen naar sales@dierect.nl of even bellen naar het nummer 06-45972139.