Natuurvoer

Bent u op zoek naar bepaald natuurvoer voor de vissen in uw aquarium of vijver? Op Dierect.nl vindt u verschillende soorten natuurvoer die u veilig aan uw vijver- en aquariumdieren kunt voeren. Het juiste voer kiezen voor uw waterdieren is belangrijk voor hun groei en gezondheid. Natuurvoer houdt in, dat het voer bestaat uit (dierlijke) producten die de vissen in het wild ook tegen zouden kunnen komen en dan zullen eten. Denk hierbij aan garnalen, kleine visjes (gedroogd), meelworm, zijderups en artemia eieren. Op Dierect.nl vindt u meer dan alleen een standaardassortiment en wij denken graag met u mee over de beste voedingskeuze voor uw waterdieren!

Grondstoffen natuurvoer

Als u het belangrijk vindt dat bepaalde voedingstoffen, vitamines of vezels in het natuurvoer verwerkt zijn, kunt u dat bij Dierect.nl gemakkelijk vinden. Bij elk product hebben we geprobeerd zo goed mogelijk te beschrijven wat er in het voer zit aan vitamines, vezels, eiwitten en vetten. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat er geen kleurstoffen, smaakstoffen of andere toevoegingen aan onze natuurlijke producten toegevoegd zijn. Ons natuurvoer houden we graag zo puur mogelijk! Dat is ook het beste voor uw vissen of andere waterdieren. Heeft u toch nog specifieke vragen over ons natuurvoer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en het te vragen. We helpen u graag de beste keuze voor uw dieren te maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alkote zijderupsen 1.5Kg
  Aanbiedingsprijs € 22,72 Normale prijs € 22,95
 2. Alkote zijderupsen 300gram
  Aanbiedingsprijs € 9,69 Normale prijs € 9,79
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Dierect.nl

Wij zijn Dierect.nl en wij zijn uw webshop voor o.a. vijver- en aquariuminrichting, techniek, verlichting en voer. Wij heten niet voor niets ‘Dierect.nl’: wij houden van dieren, maar ook van direct. Wij zorgen er daarom voor dat u uw producten snel in huis krijgt. Door ons uitgebreide assortiment is de kans zeer groot dat u slaagt op Dierect.nl. Bij Dierect.nl is zowel gedroogd, zinkend, drijvend en vlokvoer verkrijgbaar. Ook voor kleeftabletten en diepvriesvoer bent u bij ons aan het juiste adres. Dit dan ook nog voor een kleine prijs, want voor minder dan vijf euro kunt u al bij ons terecht voor visvoer. Op diepvriesvoer na kunnen we alles bij u laten bezorgen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om uw bestelling bij ons in Eefde af te halen. Op Dierect.nl bieden we u:

 • Veel keuze door het uitgebreide assortiment
 • Goedkoop aquariumvoer
 • Veel kennis over visvoer en andere benodigdheden
 • Als enige in Nederland verdeler van AL-KO-TE vijvervisvoer
 • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

De producten zijn leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Bestel uw natuurvoer in onze webshop

Wilt u makkelijk en snel kwalitatief en specifiek natuurvoer kopen voor uw vissen en/of andere aquariumbewoners? Plaats dan vandaag nog uw bestelling op Dierect.nl. Bij een bestelling vanaf €50,- betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten. Natuurvoer voor vijvervissen en aquariumvissen koopt u bij Dierect.nl!