Koisnack

Bent u op zoek naar lekkere koi snacks voor de koi vissen in uw vijver? Bij ons kunt u terecht voor al uw koi voeding, dus ook voor afwisselende koi snacks! De snacks zijn bedoelt als lekkere versnapering voor uw koi vissen. Natuurlijk is het van belang dat ook de snacks van een uitstekende kwaliteit zijn. Ook snacks mogen bijdragen aan de groei en vitaliteit van uw koi vissen. Onze snacks hebben een aantrekkelijke geur en smaak, zodat ze voor uw koi vissen echt iets lekkers vormen.

Grondstoffen natuurvoer

Koi snacks bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk. Klik op het product naar keuze en druk vervolgens op de button ‘in winkelwagen’.Als u het belangrijk vindt dat bepaalde voedingstoffen, vitamines of vezels in de koi voeding verwerkt zit, kunt u dat bij Dierect.nlmakkelijk vinden. Bij elk product hebben we geprobeerd zo goed mogelijk te beschrijven wat er bijvoorbeeld in de koi snack zit aan vitamines, vezels, eiwitten en vetten. Daarnaast kunt u er vanuit gaan dat er geen kleurstoffen, smaakstoffen of andere toevoegingen aan onze natuurlijke producten toegevoegd zijn. Ons natuurvoer houden we graag zo puur mogelijk! Dat is ook het beste voor uw vissen. Heeft u toch nog specifieke vragen over onze koi snacks, schroom dan niet om contact met ons op te nemen en het te vragen. We helpen u graag de beste keuze voor uw koi te maken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alkote zijderupsen 1.5Kg
  Aanbiedingsprijs € 22,72 Normale prijs € 22,95
 2. Alkote zijderupsen 300gram
  Aanbiedingsprijs € 9,69 Normale prijs € 9,79
 3. Koi Muesli

  Vanaf € 29,95

 4. Alkote Hanzam (handtam)
  Aanbiedingsprijs € 7,42 Normale prijs € 7,49
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Dierect.nl

Wij zijn Dierect.nl en wij zijn uw webshop voor o.a. vijver- en aquariuminrichting, techniek, verlichting en voer. Wij heten niet voor niets ‘Dierect’: wij houden van dieren, maar ook van direct. Wij zorgen er daarom altijd voor dat u uw producten snel in huis krijgt.Door ons uitgebreide assortiment is de kans zeer groot dat u slaagt op Dierect.nl. Bij ons is zinkend-, drijvend-, vlok- en gedroogd voer verkrijgbaar. Ook voor kleeftabletten en diepvriesvoer bent u bij ons aan het juiste adres. En dan ook nog voor een kleine prijs, want voor minder dan vijf euro kunt u al bij ons terecht voor visvoer. Op Dierect.nl bieden we u:

 • Veel keuze door het uitgebreide assortiment
 • Veel kennis over visvoer en andere benodigdheden
 • Goedkoop aquariumvoer
 • Als enige in Nederland AL-KO-TE vijvervisvoer
 • Gratis verzending vanaf €50,-

De producten zijn altijd leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Bestel uw koi snacks in onze webshop

Wilt u makkelijk en snelkoi voeding kopen voor uw vissen? Plaats dan vandaag nog uw bestelling op Dierect.nl. Bij een bestelling vanaf €50,- betaalt u geen verzendkosten meer. Voer voor koivissen koopt u bij Dierect.nl!