Filter

Een filter voor de vijver heeft u nodig om de schadelijke afvalstoffen in het water om te zetten in minder schadelijke stoffen. Die schadelijke stoffen zijn onder andere ‘ammonia’ dat ontstaat door de ontlasting van de vis en uit haar kieuwen. Zodra een vis teveel aan ammonia binnenkrijgt, is het dodelijk. Een vijver filter bevat bacteriën die het ammonia omzetten naar nitriet en andere bacteriën zetten nitriet om naar nitraat. Het nitraat wordt vervolgens door de planten opgenomen. Bij Dierect.nl hebben we verscheidende filters voor uw vijver, van de merken Aquaforte en Kinshi. Bekijk hieronder ons assortiment.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 88

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 88

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Eheim filters bij Dierect.nl

Bij Dierect.nl kunt u terecht voor vele artikelen omtrent uw vissen. Dus ook voor een filter van Eheim bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een webshop voor alle aquarium- en vijverinrichtingen, techniek, verlichting en voer. De naam ‘Dierect’ hebben we niet zomaar bedacht: wij houden van dieren en van ‘direct’. Wat bedoelen wij hier mee?:

  • Wij verzenden uw producten ‘dierect’;
  • Wij zijn betrouwbaar: Dierect.nl is namelijk WebwinkelKeur Lid;
  • Vanaf 50 euro betaald u binnen Nederland geen verzendkosten;
  • De mogelijkheid om uw bestelling op te halen.

Bij ons vindt u een breed assortiment aan Eheim filters!

Bestel uw filter Eheim!

Voor Eheim filters bent u bij onze webshop aan het juiste adres! Bekijk ons hele assortiment aan filters door te klikken op de button ‘aquarium’ en vervolgens op ‘filter pomp’. Hier vind u wellicht een filter dat binnen uw wensen past. Wilt u liever meer informatie over ons assortiment aan filters? Stuur dan een e-mailbericht naar sales@dierect.nl. Dierect als een vis in het water.