Eheim filteronderdelen

Wij, van Dierect.nl zijn een webshop waar u terecht kunt voor al uw aquarium- en vijverinrichtingen, techniek, verlichting en voer. Bij ons staat kwaliteit erg hoog in het vaandel. Eheim is de eerste fabrikant van aquariumfilters en deze filter hebben kwaliteit. Het is dan ook niet vreemd dat wij veel Eheim onderdelen in ons assortiment hebben. Dus bent u bijvoorbeeld op zoek naar Eheim aquarium pomp? Dan bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Wij zijn ‘WebwinkelKeur Lid’, dus naast dat u bij ons kwaliteit kunt verwachten, zijn wij ook betrouwbaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 455

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 455

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Aquariumpomp van Eheim bij Dierect.nl

Bent u op zoek naar een aquariumpomp van Eheim? We hebben er verscheidende in ons assortiment zitten. Wat dacht u van de Eheim Universele Pomp? Dit product is zeer krachtig en is voor vele doeleinden geschikt en kan perfect continue gebruikt worden. Daarnaast is dit product zowel voor het water buiten als voor het water binnen geschikt. Feitelijk alle universele pompen zijn zeer veilig door een hermetisch ingegoten motorblok. Omdat we een montage-plaat leveren als u dit product besteld, is het bevestigen van deze pomp erg gemakkelijk! Maar Dierect.nl heeft niet enkel filter. Bij ons kunt u ook terecht voor Eheim onderdelen. Zoals bijvoorbeeld filterwatten, schuimpatronen en binnenfilters. Bekijk zelf ons gehele assortiment door te klikken op de button ‘aquarium’ en vervolgens op ‘filterpomp’.

Bestel uw Eheim onderdelen bij Dierect.nl!

Voor Eheim onderdelen bent u bij onze webshop aan het juiste adres! Wij verzend al onze producten altijd ‘dierect’ en als u meer dan 50 euro besteed, betaald u geen enkele verzendkosten. Tevens heeft u ook de mogelijkheid om uw bestelling op te halen. Dan kunt u ons het beste van te voren even bellen op het telefoonnummer: 06-45972139. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons een e-mailbericht sturen naar sales@dierect.nl. Voel u dierect als een vis in het water.