Eheim filterspons

Welkom in de webshop van Dierect.nl. In onze webshop kunt u terecht voor al uw aquarium- en vijverinrichtingen. Zo ook voor Eheim producten. Eheim is voor ons een belangrijk merk. Eheim was namelijk een van de eerste fabrikanten die aquariumfilters leverde. Het kan dan ook niet anders dan dat de producten van Eheim kwaliteit hebben. En kwaliteit, dat is waar wij van Dierect voor staan. Daarom hebben wij een rijkelijk assortiment aan Eheim producten. Dus bent u bij voorbeeld op zoek naar een Eheim filterspons? Dan kunt u deze bij ons ‘dierect’ bestellen! Bekijk ons assortiment snel. Dit doet u door te klikken op de button ‘aquarium’ en zoek naar het product dat u zoekt. Wilt u specifiek zoeken op het merk Eheim? Dan kunt u rechtbovenin een zoekopdracht invoeren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 154

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 154

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Filterspons vervangen

Een goede filter maakt gebruik van een of meerdere filtersponzen. Dit is het medium van de filter. In de sponzen nestelen de bacteriën zich namelijk die zorgen voor een biologisch reiningsproces van uw water. Naast het aantal keer reinigen van deze filterspons, is het van belang om deze sponzen elke twee à drie jaar te vervangen. De sponzen functioneren dan niet meer naar behoren omdat de filterspons verzadigd is. Wilt u uw filterspons vervangen? Wij hebben een aantal opties in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Eheim Filterspons fijn wit? Deze kunt u per drie stuks bestellen.

Filterspons kopen bij Dierect.nl

Is uw filterspons ook aan vervanging toe? Bestel uw Eheim filterspons dan snel bij Dierect.nl. Wij zorgen er dan voor dat hij ‘dierect’ bij uw thuis bezorgd wordt. Is uw bestelling boven de 50 euro? Dan hoeft u ook nog eens geen verzendkosten te betalen! En mocht u het prettig vinden, is het bij ons ook mogelijk op pas na ontvangst te betalen. Als u het prettig vindt om uw product op te halen, kunt u het beste even met ons bellen (06-45972139) voor een afspraak.