Bestrijding

Bent u op zoek naar een kwalitatief goed werkend algenbestrijdingsmiddel voor het verwijderen van de algen (bijvoorbeeld draadalg) in uw aquarium? U vindt het op Dierect.nl. Algen kunnen vrij hardnekkig zijn. Wij bieden verschillende producten waarmee u gemakkelijk en visvriendelijk algen kunt verwijderen uit uw aquarium. Dankzij algenbestrijding is uw aquarium in een mum van tijd weer fris en (draad)algvrij! Op deze pagina vindt u ons aanbod algenbestrijding voor aquaria.

Algen bestrijden en herkennen

Om te weten welke soort algenbestrijding het beste in uw aquarium zal werken, is het handig om te weten welke diverse soorten algen er bestaan en hoe je deze algen kunt herkennen. Pas hierna begint het gericht verwijderen van algen. Veelvoorkomende algen zijn draadalg, baardalg, groene puntalg, witte waas alg en groen water zweefalg. Via internet kunt u opzoeken hoe u deze algen herkent. Om het u vervolgens makkelijk te maken bij het vinden van het juiste algenbestrijdingsmiddel voor uw aquarium, staat in de productbeschrijving per product welke algen u ermee kunt verwijderen. Vraag ons gerust om advies als u twijfelt. We helpen u graag!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 113

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 113

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De webshop Dierect.nl

Op Dierect.nl vindt u allerlei aquarium- en vijverbenodigdheden. De webshop heet niet voor niets ‘Dierect.nl’: wij houden van dieren, maar ook van direct. Wij zorgen er daarom voor dat u uw producten snel in huis hebt. Door ons uitgebreide assortiment is de kans zeer groot dat u slaagt op Dierect.nl. Bij ons is zeer divers en uiteenlopend voer verkrijgbaar, zowel voor vissen als voor aquariumplanten. Dit dan ook nog voor een kleine prijs, want voor minder dan vijf euro kunt u al bij ons terecht voor visvoer. Op Dierect.nl bieden we u:

  • Veel keuze door het uitgebreide assortiment
  • Veel kennis over visvoer en andere benodigdheden
  • Goedkoop aquariumvoer
  • Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,-

De producten zijn leverbaar in verschillende hoeveelheden.

Direct algen verwijderen

Wilt u direct de algen verwijderen uit uw aquarium? Bestel dan vandaag nog uw algenbestrijding. Bij een bestelling vanaf €50,- betaalt u binnen Nederland geen verzendkosten. Bij ons vindt u meer dan alleen een standaardassortiment en wij denken graag met u mee in de beste bestrijdingskeuze!